31/10/2022 | Magasin 7 2022
Marcipankugler
Julekonfekt
Sådan gør du
Step 1.
Udsten sveskerne, hak dem groft og ælt marcipan og svesker i hånden. Sæt på køl.
Step 2.
Smelt chokoladen i et vandbad. Den må max. varmes op til 31 °C!
Step 3.
Lav små kugler af sveske-marcipan-blandingen, og overtræk med chokolade. Sørg for at dække kuglen helt med chokolade, da der ellers kan komme sveskesaft ud og beskadige chokoladens overflade.
Step 4.
Lad dem tørre på bagepapir.
Tip
Kuglerne kan opbevares i en uge ved stuetemperatur.
Andre forslag
Blommetærte med marcipan
Galette er en fransk tærte bagt uden tærteform. I stedet rulles mørdejen direkte
Bocuse kokkens rødgrød med fløde
Vi kommer ikke uden om rødgrød med fløde, når snak...
Hjemmebagte kræmmerhuse med vaniljecreme & jordbær
De sprøde, søde og små kræmmerhuse er måske en lidt old school dessert, men ikke desto mind...
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...
Klassisk cheesecake på bund af nødder og nougat med friske bær
Enkel og klassisk men ikke desto mindre en lille bid af lykke på årets sidste aften – for i denne...
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Forårsbombe af vaniljeparfait, rabarber og pistacienødder
Med foråret og sommerens lunere temperaturer kommer lysten til is og selvom Hjem-Is-bilens klokke...
Jordbærtrifli med hvid chokoladecreme, basilikum og knas
Sødmefyldte jordbær, cremet fløde og kammerjunkere...