31/10/2022 | Magasin 7 2022
Marcipankugler
Julekonfekt
Sådan gør du
Step 1.
Udsten sveskerne, hak dem groft og ælt marcipan og svesker i hånden. Sæt på køl.
Step 2.
Smelt chokoladen i et vandbad. Den må max. varmes op til 31 °C!
Step 3.
Lav små kugler af sveske-marcipan-blandingen, og overtræk med chokolade. Sørg for at dække kuglen helt med chokolade, da der ellers kan komme sveskesaft ud og beskadige chokoladens overflade.
Step 4.
Lad dem tørre på bagepapir.
Tip
Kuglerne kan opbevares i en uge ved stuetemperatur.
Andre forslag
Helstegt canette
Løgismose canette er en ung berberiand, som opvokser frit på bjergskråningerne ved Chalosse i Les La...
Gløgg som Vermouth
Er du træt af den varme gløgg, så prøv denne opskrift. Servér Løgismose årgangsgløgg som vermuth med...
Julevelkomst drink
Servér denne boblende og let julekrydrede velkomstdrink til julefrokosten.
Chokoladetrøfler med cognac
Julekonfekt
Marcipanroulade
Julekonfekt
Fransk konfekt - fruits déguisés
”Frugt i forklædning” er klassisk fransk julekonfekt, hvor tørret frugt som svesker, dadler, abrikos...