31/10/2022
|
Magasin 7 2022
Marcipankugler
Julekonfekt
Sådan gør du
Step 1.
Udsten sveskerne, hak dem groft og ælt marcipan og svesker i hånden. Sæt på køl.
Step 2.
Smelt chokoladen i et vandbad. Den må max. varmes op til 31 °C!
Step 3.
Lav små kugler af sveske-marcipan-blandingen, og overtræk med chokolade. Sørg for at dække kuglen helt med chokolade, da der ellers kan komme sveskesaft ud og beskadige chokoladens overflade.
Step 4.
Lad dem tørre på bagepapir.
Tip
Kuglerne kan opbevares i en uge ved stuetemperatur.
Andre forslag
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...
Mælkeis med smørristede kastanjer, nougatine og ahornsirup
Du kan finde dem i efterårets smukke orange skove, n...
Gammeldags æblekage
Når grenene på de krogede æbletræer er tunge med æ...
Vaniljeis
Hjemmelavet vaniljeis sprængfyldt med Løgismose vanilje høstet på øen Tahaa i ...
Blommetærte med marcipan
Galette er en fransk tærte bagt uden tærteform. I stedet rulles mørdejen direkte
Bocuse kokkens rødgrød med fløde
Vi kommer ikke uden om rødgrød med fløde, når snak...
Hjemmebagte kræmmerhuse med vaniljecreme & jordbær
De sprøde, søde og små kræmmerhuse er måske en lidt old school dessert, men ikke desto mind...
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...