1/8/2019
|
Magasin 7 2019
Pære Belle Helene
De søde og sprøde pærer er i sæson netop nu og vi kan derfor varmt anbefale at lade pærerne indgå i diverse kreationer i det søde køkken hvor pærens aroma kan få lov at brillere. Her får du vores konditors bud på en ret med pære. Servér med et afkølet glas pære-brændevin.
Ingredienser
- Pærer
- 4 stk pærer faste
- 800 g vand
- 1 hel Løgismose polynesisk vaniljestang
- 300 g sukker
- 1 stk citron skal herfra
- Chokoladesauce
- 100 g chokolade 70%
- 100 g Løgismose piskefløde
Sådan gør du
Pærer
Step 1. Skær rundt om blomsten i bunden af pærerne og fjern denne. Fjern derefter kernehuset på pæren, dette gøres nemmest med en kernehusudstikker.
Step 2. Skræl pærerne én ad gangen og gnid dem med en halv citron for at bevare den hvide farve.
Step 3. Kog siruppen af vand, sukker og vaniljestang op og kom pærerne heri.
Step 4. Læg et tilklippet stykke bagepapir ovenpå pærerne for at holde dem under vandet. Kog pærerne ca. 8 minutter, og hold løbende øje med dem. De skal stadig have lidt bid når de er færdige.
Chokoladesauce
Step 1. Kog fløden langsomt op og tilsæt den hakkede mørke chokolade.
Step 2. Servér pærerne med vaniljeis, chokoladesauce og ristede hakkede nødder.
Andre forslag
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...
Mælkeis med smørristede kastanjer, nougatine og ahornsirup
Du kan finde dem i efterårets smukke orange skove, n...
Gammeldags æblekage
Når grenene på de krogede æbletræer er tunge med æ...
Vaniljeis
Hjemmelavet vaniljeis sprængfyldt med Løgismose vanilje høstet på øen Tahaa i ...
Blommetærte med marcipan
Galette er en fransk tærte bagt uden tærteform. I stedet rulles mørdejen direkte
Bocuse kokkens rødgrød med fløde
Vi kommer ikke uden om rødgrød med fløde, når snak...
Hjemmebagte kræmmerhuse med vaniljecreme & jordbær
De sprøde, søde og små kræmmerhuse er måske en lidt old school dessert, men ikke desto mind...
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...