Mad til mortensaften
13 resultater
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Den perfekte juleand & andesauce
Lær at mestre andestegen.
Sauce til and og flæskesteg
Fra kokkene på Nordre Toldbod
Stegt andebryst med bagt græskar og ferskner
Til de nært forstående højtider er helstegt and en...
Julekylling
Løgismose Kyllingens mørkere og smagfulde kød spiller godt sammen med julens varme krydderier, der d...
Confiterede kyllingelår
Vi kender de saftige og møre andelår, men faktisk egner kyllingelår sig også rigtig godt til confite...
Vildt-pâté med gråand og fasan
En rigtig efterårs-pâté med fasan, andelever og gråand, som får smukt modspil af Cognac og varme kry...
Svampetoast med røget andebryst
Det er svært at komme udenom en svampetoast, når kurven er fyldt med svampe. Vores kok, Magnus, topp...
Gråand i rødbede-symbiose
Der er noget utrolig tilfredsstillende ved at bruge rub og stub af en råvare. I denne opskrift får b...
Juleand med et tvist
For de fleste laves juleanden, de brunede kartofler og saucen på samme måde hvert år, og der skal da...
Den store julemiddag med andesteg
Juleaften mødes vi om veldækkede borde med forventningens glæde som æresgæst. Det er tid til at nyde...
Grillet andebryst med rødbeder, hindbær og blommer
En oplagt sensommer-ret med masser af smag og dybde. Vil du have mere fylde, kan du med fordel tilfø...