Mad til mortensaften
16 resultater
Løgismose kokkens opskrift på berberiand
Her får du Løgismose kokkens opskrift på den perfekte andesteg af frilandsberberiand. En opskrift...
Flæskesteg med sprød svær, kartofler og brun sovs
Lad vores kok guide dig til en mør og saftig flæsk...
Den perfekte juleand & andesauce
Lær at mestre andestegen.
Sauce til and og flæskesteg
Fra kokkene på Nordre Toldbod
Stegt andebryst med bagt græskar og ferskner
Til de nært forstående højtider er helstegt and en...
Helstegt canette
Løgismose canette er en ung berberiand, Vildt-pâté med gråand og fasan
En rigtig efterårs-pâté med fasan, andelever og gråand, som får smukt modspil af Cognac og varme kry...
Svampetoast med røget andebryst
Det er svært at komme udenom en svampetoast, når kurven er fyldt med svampe. Vores kok, Magnus, topp...
Gråand i rødbede-symbiose
Der er noget utrolig tilfredsstillende ved at bruge rub og stub af en råvare. I denne opskrift får b...
Juleand med et tvist
For de fleste laves juleanden, de brunede kartofler og saucen på samme måde hvert år, og der skal...
Flamberede figner med creme chantilly
En delikat, næsten luksuriøs og ikke mindst nem efterårs- og vinterdessert med friske figner.
...Den store julemiddag med andesteg
Juleaften mødes vi om veldækkede borde med forventningens glæde som æresgæst. Det er tid til at nyde...
Pæretærte
De søde og sprøde pærer er i sæson netop nu og vi kan derfor varmt anbefale at lade pærerne indgå...
Grillet andebryst med rødbeder, hindbær og blommer
En oplagt sensommer-ret med masser af smag og dybde. Vil du have mere fylde, kan du med fordel tilfø...