Fransk mad
70 resultater
Hvidvinsdampede blåmuslinger
Ferieminder om de franske bistroer, hvor bordene f...
Sommerlig simreret – grydestegt Løgismose kylling i rosé
Flest af os kender til kylling tilberedt i hvidvin. I denne opskrift udskifter vi de hvide ...
Fransk konfekt - fruits déguisés
”Frugt i forklædning” er klassisk fransk julekonfekt, hvor tørret frugt som svesker, dadler, abrikos...
Lammenakke basquaise
Peberfrugt, tomat, løg og chilikrydderiet Piment d’Espelette er de fire mest anvendte ingredienser i...
Rørt oksetatar på velhængt mørbrad
Bistroklassikeren som næppe behøver den store introduktion. Rørt tatar er en sand fornøjelse at få s...
Østers med råsyltede havtorn og puffede ris
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Østers med friteret brødkrumme
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Blæksprutte med tomatsalat
Drøm dig til en sydeuropæisk fiskerestaurant med engangsdue og brød i papirsposer med en servering s...
Gâteau au fromage blanc
Vi kender den fra New York med flødeost og kiksebund og fra Baskerlandet med den let brændte top. Os...
Karamelliseret løgtærte med munster
Den klassiske Tarte Tatin er muligvis en af vores favoritdesserter, fordi den karamelliserer så fryd...
Brombærtærte med frangipane
På fransk tarte frangipane aux mûres. Med andre ord brombærtærte med sprød crust, marcipanbund (f...
Sommersalat med østers- og stikkelsbærvinaigrette
Magnus' skønne bud på sommersalaten til sommerens mange langbordsmiddage. Østers siges at være verde...
Coq au Riesling
Coq au Riesling er ren Løgismose klassik. I 10’erne, før det blev moderne at købe sit måltid på glas...
Laks en papilotte
Laks en papilotte er klassisk fransk og æstetisk hverdagsmad. Et måltid samlet i en pakke. Laksen...
Grillede grønne asparges med morkler à la crème
Med danske asparges serveret med flødeglaserede morkler, på godt dansk à la crème, og den schweizisk...
Fransk jordbærlagkage med jordbærskum
En klassisk smagssymfoni af solmodne jordbær, flødeskum og chokolade. Den oplagte kage til fødselsda...
Østers med urter
Østers er – i al sin herlighed – allerbedst, når de serveres au naturel. Ifølge Magnus kan man nøjes...
Gratineret gedeost med grillet aubergine og tomattapenade
Her venter dig en formidabel umami-oplevelse, som løftes yderligere med vinene fra Weingut Gross i g...
Østers i røget univers
Man skal ikke være bange for at kaste fremmede smage over sine østers, så længe det er med måde. Mag...
Fransk salat-eventyr med bitre noter
Her har vi at gøre med en fyldig måltidssalat til den bitre side. En side som mange skuler til. Det ...
Quatre-quarts aux pruneaux
Har du besøgt den franske nordkyst, nærmere bestemt Bretagne, har du formentlig smagt på denne simpl...
Tre varme østersserveringer - Pocherede, gratinerede og friterede østers
Kok Christian Tørring tager serveringen med østers til nye højder og tilbedereder de små bløddyr på ...
Salat af varmrøget laks, østers og grønne sager
Første ret ud af tre. Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vores egne kokke, Magnu...
Kåldolmer med gris og jomfruhummer
Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vores egne kokke, Magnus og Christian, har ko...
Bagt selleri, hollandaise med brunet smør og trøffel
Årets sidste aften kalder på sus og dus. Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vore...
Agen-svesker i Armagnac med chokolademousse og franske vafler
Årets sidste aften kalder på sus og dus. Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vore...
Vildt-pâté med gråand og fasan
En rigtig efterårs-pâté med fasan, andelever og gråand, som får smukt modspil af Cognac og varme kry...
Dampede blåmuslinger med chorizo og Piment d’Espelette
Surf’n’turf-inspireret middagsret, hvor de røgede noter fra chorizo og paprika på fornemmeste vis un...
Klassisk fransk æbletærte
Vi har i Danmark muligvis verdens bedste æbler, og hvad er meget herligere end at nyde dem i en klas...
Tarteletter med Løgismose kylling og morkler
Tarteletter stammer fra det franske tartelette, som betyder lille tærte. Den porøse, smørfyldte tart...
Daube af dådyrkølle
Daube er en klassisk provençalsk ret, hvor kødet, i dette tilfælde dyrekølle fra råvildt, får lov at...