30/6/2019
|
Magasin 6 2019
Rødgrød med fløde
Den danske sommer er sprængfyldt med søde, friske bær. Rødgrød med fløde er en sand, dansk sommerklassiker. Fløden fremhæver smagen i bærrene, men synes du, at fløde bliver for meget, så spis rødgrød med mælk i stedet.
Ingredienser
- Rødgrød
- 250 g jordbær
- 250 g hindbær
- 250 g blåbær
- 250 g kirsebær
- Evt 1 spsk maizena majsstivelse opløst i lidt vand
- Servering
Sådan gør du
Step 1
Kog bærrene op i en kasserolle og lad dem koge i minimum 30 minutter til frugten er mør, og konsistensen er som en grød.
Step 2
Tilsæt evt. Maizena majsstivelse, hvis du ønsker en tykkere grød.
Step 3
Lad grøden køle af og sérver med mælk, fløde eller flødeskum.
Andre forslag
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...
Mælkeis med smørristede kastanjer, nougatine og ahornsirup
Du kan finde dem i efterårets smukke orange skove, n...
Gammeldags æblekage
Når grenene på de krogede æbletræer er tunge med æ...
Vaniljeis
Hjemmelavet vaniljeis sprængfyldt med Løgismose vanilje høstet på øen Tahaa i ...
Blommetærte med marcipan
Galette er en fransk tærte bagt uden tærteform. I stedet rulles mørdejen direkte
Bocuse kokkens rødgrød med fløde
Vi kommer ikke uden om rødgrød med fløde, når snak...
Hjemmebagte kræmmerhuse med vaniljecreme & jordbær
De sprøde, søde og små kræmmerhuse er måske en lidt old school dessert, men ikke desto mind...
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...