18/10/2022
|
Løgismose i Netto
Salat med grønkål, blodappelsin og granatæbleeddike-dressing
Ingredienser
- 100 g grønkål
- 3 blodappelsiner
- 1 granatæble
- 50 g ristede pinjekerner
- 1 bøtte Løgismose salatost
- 2 spsk Løgismose granatæbleeddike
- 4 spsk Løgismose olivenolie
- 1 tsk sennep
- 1 tsk flydende honning
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1. Skyl og hak grønkål.
Step 2. Skær skrællen af blodappelsinerne, skær dem i tynde skiver, og bank kernerne ud af det friske granatæble med bagsiden af en spiseske.
Step 3. Pisk granatæbleeddike, sennep, flydende honning, salt og peber sammen i en skål og tilsæt herefter langsomt olivenolie under omrøring.
Step 4. Anret grønkål, blodappelsiner, salattern og granatæblekerner på et fade og hæld dressingen over. Afslut med ristede pinjekerner.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Andebryst med glaserede rødbeder, bitre salater & solbærvinaigrette
Har du prøvet at tilberede grøntsager, som rødbeder...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...