18/10/2022
|
Løgismose i Netto
Salat med grønkål, blodappelsin og granatæbleeddike-dressing
Ingredienser
- 100 g grønkål
- 3 blodappelsiner
- 1 granatæble
- 50 g ristede pinjekerner
- 1 bøtte Løgismose salatost
- 2 spsk Løgismose granatæbleeddike
- 4 spsk Løgismose olivenolie
- 1 tsk sennep
- 1 tsk flydende honning
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1. Skyl og hak grønkål.
Step 2. Skær skrællen af blodappelsinerne, skær dem i tynde skiver, og bank kernerne ud af det friske granatæble med bagsiden af en spiseske.
Step 3. Pisk granatæbleeddike, sennep, flydende honning, salt og peber sammen i en skål og tilsæt herefter langsomt olivenolie under omrøring.
Step 4. Anret grønkål, blodappelsiner, salattern og granatæblekerner på et fade og hæld dressingen over. Afslut med ristede pinjekerner.
Andre forslag
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sprøde svær, søde kastanjer og surkål
Efteråret i det sydlige Tyskland kalder på kraftfulde smage og tid til fordybelse om bordet.
...Strudel med græskar og salattern
Kürbisstrudel er en klassisk østrigsk efterårsvariant af salatost, en cremet ost, der smelter let...
Gratin Dauphinois og koteletter af dyreryg
Gratin Dauphinois – luksusudgaven af flødekartofler – fra det sydøstlige Frankrig får dybde af ef...
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...