18/10/2022 | Løgismose i Netto
Salat med grønkål, blodappelsin og granatæbleeddike-dressing
Ingredienser
- 100 g grønkål
- 3 blodappelsiner
- 1 granatæble
- 50 g ristede pinjekerner
- 1 bøtte Løgismose salattern
- 2 spsk Løgismose granatæbleeddike
- 4 spsk Løgismose olivenolie
- 1 tsk sennep
- 1 tsk flydende honning
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1. Skyl og hak grønkål.
Step 2. Skær skrællen af blodappelsinerne, skær dem i tynde skiver, og bank kernerne ud af det friske granatæble med bagsiden af en spiseske.
Step 3. Pisk granatæbleeddike, sennep, flydende honning, salt og peber sammen i en skål og tilsæt herefter langsomt olivenolie under omrøring.
Step 4. Anret grønkål, blodappelsiner, salattern og granatæblekerner på et fade og hæld dressingen over. Afslut med ristede pinjekerner.
Andre forslag
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Saftige kyllingelår med peberfrugtsalsa
Det kan ganske enkelt smages, når en kylling har haft et godt liv. Løgismose håndskårne kyllingel...
Butterfly kylling i en pool af grøntsager
Grundstenene i det italienske køkken er enkelhed, nøje udvalgte råvarer og retter, der kan deles ...
Kyllingelår som rôtis med glaserede grøntsager
Rôtis er små kyllingestege af udbenet, oprullet og håndbundet kyllingelår. En tilberedningsform, ...