18/10/2022 | Løgismose i Netto
Salat med grønkål, blodappelsin og granatæbleeddike-dressing
Ingredienser
- 100 g grønkål
- 3 blodappelsiner
- 1 granatæble
- 50 g ristede pinjekerner
- 1 bøtte Løgismose salattern
- 2 spsk Løgismose granatæbleeddike
- 4 spsk Løgismose olivenolie
- 1 tsk sennep
- 1 tsk flydende honning
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1. Skyl og hak grønkål.
Step 2. Skær skrællen af blodappelsinerne, skær dem i tynde skiver, og bank kernerne ud af det friske granatæble med bagsiden af en spiseske.
Step 3. Pisk granatæbleeddike, sennep, flydende honning, salt og peber sammen i en skål og tilsæt herefter langsomt olivenolie under omrøring.
Step 4. Anret grønkål, blodappelsiner, salattern og granatæblekerner på et fade og hæld dressingen over. Afslut med ristede pinjekerner.
Andre forslag
Pasta med røget mørbrad, kantareller og hasselnøddeflager i flødesauce
De røgede noter fra svinemørbraden tilfører en dyb og intens smag, imens efterårets kantareller o...
Efterårssalat af ristet grønkål med græskar, gedeost og brombær
På denne tid af året, hvor naturen folder sig ud i smukke farver, inviterer vi dig til at smage p...
Spaghetti al Tonno
Hemmeligheden bag denne simple italienske herlighed er ingredienser af høj kvalitet, som giver ma...
Grillet spidskål med ansjoscreme og Pecorino
Spidskål er i sæson fra juni og hen over de danske sommermåneder og udgør således et alletiders t...
Grillede majskolber med peberfrugtmarinade
Når sæsonen endelig er til at grille, ynder vi at grille ikke bare de gode stykker kød men også g...
Kulmule bagt på grillen
Kulmulen er i sæson hele året, men er i sommermånederne en yndet spise at tilberede på gril...
Salat af grillede ferskner, rucola, salattern og pinjekerner
Det er naturligt at grille fisk og kød og efterhånden også alskens grøntsager – men har du prøvet...