30/9/2019
|
Magasin 8 2019
Tomatmarmelade
Køkkenchefens bud på topping til gedeoste-serveringen – en sødmefuld og aromatisk tomatmarmelade som bidrager med et pikant modspil til de fede oste.
Ingredienser
- 1 dåse (400g) hakkede tomater
- 300 g syltesukker
- 2 stk stjerneanis
- 1 stk vaniljestang
- 1 stk laurbærblad
Sådan gør du
Alle ingredienser koges ved svag varme og jævnlig omrøring til marmeladen er 107 °C. Køl af og gem i køleskabet.
Servér tomatmarmeladen til ostebordet – gerne sammen med en hjemmelavet stikkelsbærkompot.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Andebryst med glaserede rødbeder, bitre salater & solbærvinaigrette
Har du prøvet at tilberede grøntsager, som rødbeder...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...