Tapas
47 resultater
Sommergrønt med rygeost og dukkah
Et frisk supplement til sommerfrokosten eller aper...
Østers med råsyltede havtorn og puffede ris
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Østers med friteret brødkrumme
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Burrata med soltørrede tomater
Perfekt anretning til tapasbordet og et godt glas vin
Syltede grønne figner
Gode til blå, kraftige oste og til dessert med flødeskum eller is
Grillede grønne asparges med morkler à la crème
Med danske asparges serveret med flødeglaserede morkler, på godt dansk à la crème, og den schweizisk...
Østers med urter
Østers er – i al sin herlighed – allerbedst, når de serveres au naturel. Ifølge Magnus kan man nøjes...
Anchoiade
Perfekt servering til alle dine roséstunder
Gratineret gedeost med grillet aubergine og tomattapenade
Her venter dig en formidabel umami-oplevelse, som løftes yderligere med vinene fra Weingut Gross i g...
Østers i røget univers
Man skal ikke være bange for at kaste fremmede smage over sine østers, så længe det er med måde. Mag...
Burrata med stenbiderrogn og citron
Hvis man ikke lige vidste det, skulle man måske ikke tro det – burrata og stenbiderrogn er et 'match...
Avokadotatar med ørredrogn og karse
Dette er løvemaden til de plantespisende. Nyd avokadotataren som en ret i sig selv, eller anret som ...
Tre varme østersserveringer - Pocherede, gratinerede og friterede østers
Kok Christian Tørring tager serveringen med østers til nye højder og tilbedereder de små bløddyr på ...
Salsa macha
Salsa macha er en rig chiliolie fra Veracruz i Mexico, der laves med en håndfuld forskellige, tørred...
Vildt-pâté med gråand og fasan
En rigtig efterårs-pâté med fasan, andelever og gråand, som får smukt modspil af Cognac og varme kry...
Østers i mineralsk univers
Vi er netop trådt ind i første efterårsmåned der slutter på 'r', og det betyder, at østerssæsonen er...
Pissaladière med coeur de boeuf og ansjoser
Pissaladière går også noget mere simpelt under kaldenavnet "den franske pizza" og er en gastronomisk...
Grillet ostemad med trøffel
En ostemad – nærmest et dansk gastronomisk klenodie og et fornemt bevis på, hvordan få, gode råvarer...
Fjordreje-madder med grillet citron-mayo
En delikat lille snack-servering til den iskolde gin & tonic. De små madder er både visuelt stimuler...
Nye danske kartofler med fjordrejer. friskost og citronverbena
Den danske sommer er et sandt råvare-mekka, som særligt frister fra det grønne rige. Her tager vores...
Nye løg og kartofler med rygeost
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at l...
Courgette og aubergine med oregano og mynte
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at l...
Asparges med fast ost
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at l...
Stegte hvide asparges med rygeostsauce
Hvide asparges på ''løgismosesk'' - en udsøgt forret med de fede, hvide asparges, som stadig holder ...
Krabbesalat med Piment d’Espelette på sprød baguette
Krabbe er en guddommelig spise – og det gælder stort set uanset hvordan du nyder det fedmefulde, cre...