Tomat
46 resultater
Spaghetti al Tonno
Hemmeligheden bag denne simple italienske herlighed er ingredienser af høj kvalitet, som giver ma...
Pizza Margherita med Løgismose pizzasauce
Pizza Margherita er en klassisk napolitansk pizza med blot fire ingredienser – tomatsauce, frisk ...
Butterfly kylling i en pool af grøntsager
Grundstenene i det italienske køkken er enkelhed, nøje udvalgte råvarer og retter, der kan deles ...
Melanzana alla parmigiana
Lag af stegt aubergine, tomatsauce, mozzarella og parmesan naturligvis. Parmigiano de Mellanzane er ...
Lammenakke basquaise
Peberfrugt, tomat, løg og chilikrydderiet Piment d’Espelette er de fire mest anvendte ingredienser i...
Pasta alla Puttanesca
Italiano tradizionale – det er hvad Spaghetti alla Puttanesca er. Den traditionelle italienske pasta...
Pasta penne med sugo All'Arrabbiata
Sugo all'arrabbiata er en klassisk italiensk sauce baseret på solmodne tomater, hvidløg og en masse ...
Burrata med soltørrede tomater
Perfekt anretning til tapasbordet og et godt glas vin
Ratatouille med courgetter og krydret tomatsauce
Man smiler straks ved tanken om ratatouille, fordi retten minder en om Disneys kærlige og humoristis...
Blæksprutte med tomatsalat
Drøm dig til en sydeuropæisk fiskerestaurant med engangsdue og brød i papirsposer med en servering s...
Tomat-“farci” med kammuslinger og skummende skaldyrsbisque
Vores kokkes ønske om at hylde old-school-køkkenet og gastronomiens trends som de var engang, er res...
Grillet tomatsalat
Store, små, røde, gule, grønne, lange, runde – tomaten findes i et utal af varianter og biologisk se...
Grillet gazpacho
Der findes (næsten) en uendelig række af tomatsorter, og de byder alle på hver sin smagsprofil, lige...
Lyngrillet hamachi med spæde grøntsager i escabeche
En fremragende forret eller en del af et dele-måltid i sommervarmen. Send fadet rundt blandt de spis...
Spaghetti Puttanesca
Vores koks version toppes med pecorino, som kun gør umami-smagen mere udpræget og retten mere vaneda...
Tomatiseret muslingesuppe
Du kender måske moules marineres og moules frites – men har du prøvet at sætte blåmuslinger i tomati...
Tomatrisotto
Risotto – en italiensk klassiker, som vi i Danmark virkelig har taget til os. Med sit cremede, va...
Klassisk bolognese
Der findes et hav af meninger og holdninger til hvad en klassisk Ragout Bolognese er. Dette er mit b...
Malfatti
Nyd malfatti med god tomatsauce eller brunet smør og de italienske vine i glasset, så er du sikret e...
Moussaka
Mousakka er for grækerne, hvad lasagne er for italienerne. I moussaka er lasagnepladerne skiftet ud ...
Pluma af sortfodsgris med grillet ratatouille
Selvom vi nu skriver september og dermed efterår, er der ingen grund til at pakke grillen væk. Glæd...
Græsk salat
Hemmeligheden bag en vellykket græsk salat er ganske simpel: gode og solmodne råvarer. Vælg et godt...
Spaghetti vongole
Som på en sommerdag på den italienske lido; solmodne tomater, spaghetti kogt al dente, god jomfruo...
Salade Niçoise med vagtelæg
Vi har fundet en opskrift frem fra et af de gamle vinklub-magasiner fra 1998. Måske det bedste bud p...
Ribollita
Når efteråret og vinterens kulde for alvor spiller med musklerne, er en fyldig og mættende suppe o...
Tomatmarmelade
Køkkenchefens bud på topping til gedeoste-serveringen – en sødmefuld og aromatisk tomatmarmelade som...
Sandart med kartoffel-gratin & tomat- & løgkompot
Sandarten er muligvis en af de bedste spisefisk fra ferskvandet. Den er i familie med aborren og er ...
Havtaske med solmodne tomater
Havtasken har ikke just været heldig med sit udseende, men nu er det engang heller ikke det ydre, me...
Bloody Mary kit
Hvis man kan tale om en drink, der passer morgen, middag og aften må det være Bloody Mary. Inviter ...
Toast med snegle og kantareller
Snegle er ikke en råvare, vi bliver præsenteret for særlig ofte herhjemme, men det er en skam, for s...
Syltede tomater med kold rejebouillon
samt urteolie
Moderne rejecocktail med fjordrejer
De danske fjordrejer er en sand delikatesse og selvom de kan være lidt besværlige at pille, så er de...