Tomat
49 resultater
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Østers med gazpacho
Gazpacho er en kold grøntsagssuppe, der stammer fr...
Spaghetti al Tonno
Hemmeligheden bag denne simple italienske herlighed er ingredienser af høj kvalitet, som giver ma...
Pizza Margherita med Løgismose pizzasauce
Pizza Margherita er en klassisk napolitansk pizza med blot fire ingredienser – tomatsauce, frisk ...
Butterfly kylling i en pool af grøntsager
Grundstenene i det italienske køkken er enkelhed, nøje udvalgte råvarer og retter, der kan deles ...
Melanzana alla parmigiana
Lammenakke basquaise
Pasta alla Puttanesca
Pasta penne med sugo All'Arrabbiata
Burrata med soltørrede tomater
Ratatouille med courgetter og krydret tomatsauce
Blæksprutte med tomatsalat
Tomat-“farci” med kammuslinger og skummende skaldyrsbisque
Grillet tomatsalat
Store, små, røde, gule, grønne, lange, runde – tomaten findes i et utal af varianter og biologisk...
Grillet gazpacho
Lyngrillet hamachi med spæde grøntsager i escabeche
Spaghetti Puttanesca
En napolitansk pastaklassiker med masser af umami fra ikke blot tomat men også kapers, ansjoser, ...
Tomatiseret muslingesuppe
Tomatrisotto
Risotto – en italiensk klassiker, som vi i Danmark virkelig har taget til os. Med sit cremede, va...
Klassisk bolognese
Malfatti
Moussaka
Pluma af sortfodsgris med grillet ratatouille
Græsk salat
Spaghetti vongole
Salade Niçoise med vagtelæg
Ribollita
Når efteråret og vinterens kulde for alvor spiller med musklerne, er en fyldig og mættende supp...