Tomat
52 resultater
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Mexicanske saucer
Salsa verde – grøn salsa hovedsageligt bestående af grønne to...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Østers med gazpacho
Gazpacho er en kold grøntsagssuppe, der stammer fr...
Spaghetti al Tonno
Hemmeligheden bag denne simple italienske herlighed er ingredienser af høj kvalitet, som giver ma...
Pizza Margherita med Løgismose pizzasauce
Pizza Margherita er en klassisk napolitansk pizza med blot fire ingredienser – tomatsauce, frisk ...
Butterfly kylling i en pool af grøntsager
Grundstenene i det italienske køkken er enkelhed, nøje udvalgte råvarer og retter, der kan deles ...
Melanzana alla parmigiana
Lammenakke basquaise
Pasta alla Puttanesca
Pasta penne med sugo All'Arrabbiata
Burrata med soltørrede tomater
Ratatouille med courgetter og krydret tomatsauce
Blæksprutte med tomatsalat
Tomat-“farci” med kammuslinger og skummende skaldyrsbisque
Grillet tomatsalat
Store, små, røde, gule, grønne, lange, runde – tomaten findes i et utal af varianter og biologisk...
Grillet gazpacho
Lyngrillet hamachi med spæde grøntsager i escabeche
Pissaladière med coeur de boeuf og ansjoser
Spaghetti Puttanesca
Napolitansk pastaklassiker med masser af umami ...
Tomatiseret muslingesuppe
Tomatrisotto
Risotto – en italiensk klassiker, som vi i Danmark virkelig har taget til os. Med sit cremede, va...
Klassisk bolognese
Malfatti
Moussaka
Pluma af sortfodsgris med grillet ratatouille
Græsk salat
Spaghetti vongole
Salade Niçoise
Opskriften har vi frem fra et af de gamle vinklub-magasiner fra 1998. Måske det bedste bud på Sal...
Ribollita
Når efteråret og vinterens kulde for alvor spiller med musklerne, er en fyldig og mættende supp...