2/1/2020
Varm chokolade med flødeskum
God chokolade, lidt kanel og vaniljesukker danner grundlag for en cremet og sød og varm chokolade!
Ingredienser
- 4 dl Løgismose sødmælk
- 60 g chokolade
- ½ tsk vaniljesukker
- ¼ knivspids kanel
- 2 dl Løgismose piskefløde 38%
Sådan gør du
Step 1
Varm mælk, chokolade, vaniljesukker og kanel op ved lav varme, til chokoladen er smeltet.
Step 2
Pisk i mælken med jævne mellemrum, så hverken mælk eller chokolade brænder på.
Step 3
Servér den varme chokolade med flødeskum og revet chokolade på toppen.
Andre forslag
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Hjemmelavet granola med karamelsirup, kokos og nødder
Der findes et væld af granolaopskrifter – i vores version erstatter vi honning med saltkaramelsir...
Karamelliseret ananas
Hvem vil ikke gerne starte dagen med Piña Colada?
Nydt på Løgismose økologiske kokosskyr m...
Gin & tonic med rosmarin og grønne oliven
Af og til må det gerne være s...