Vintergrød
med mannagryn og brændte mandler
Ingredienser
- 1 l Løgismose sødmælk
- 1 stk appelsin skal herfra
- ½ tsk stødt kanel
- ½ tsk salt
- 25 g rørsukker
- 65 g mannagryn
- 65 g grovvalsede havregryn
- 100 g flydende honning
- 50 g grofthakkede brændte mandler
Sådan gør du
Step 1.
Bring 7 dl af mælken i kog sammen med appelsinskal, kanel, salt og sukker. Rør resten af mælken sammen med mannagrynene. Kom mannagryn og havregryn i den kogende mælk og lad det småsimre i ca. 20 minutter. Hold øje med grøden og rør af og til.
Step 2.
Lad grøden køle lidt af, inden den anrettes med honning og brændte mandler på toppen.
Andre forslag
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Hjemmelavet granola med karamelsirup, kokos og nødder
Der findes et væld af granolaopskrifter – i vores version erstatter vi honning med saltkaramelsir...
Karamelliseret ananas
Hvem vil ikke gerne starte dagen med Piña Colada?
Nydt på Løgismose økologiske kokosskyr m...
Mælkemarmelade med havsalt
Dulche de leche eller mælkemarmelade – om du vælger den latinamerikanske eller danske betegnelse ...
Bircher müsli
Bircher müsli, kold grød, overnight oats eller den velsmagende start på dagen – kært barn har man...
Mandelpandekager med råcreme og bær
Pandekagen daterer mere end 500 år tilbage og opstod efter sigende i forbindelse med de 40 dages ...