Rodfrugter
10 resultater
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Ossobuco med mos og gremolata
Ossobuco er en gammel egnsret fra Lombardiet, som dog ikke er gået af mode, nå...
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...
Braiserede svinekæber med æble, selleri og svampe
En rigtig vintergryderet.
Svinekæber mørnes forholdsvis hurtigt, hvorfor retten ikke har b...
Saltbagt selleri med dukkah
Salat med bagte rodfrugter, pinjekerner og asier
Salaten her er helt sin egen. Rodfrugterne er bagt med skrællen på, der forstærker sødmen, mens d...
Syltede rødbeder
Syltning er en af de ældste måder at mindske madspild på. Ved at sylte kan holdbarheden af grønts...
Gråand i rødbede-symbiose
Der er noget utrolig tilfredsstillende ved at bruge rub og stub af en råvare. I denne opskrift få...
Braiseret svineskank med gulerødder
Braiseret svineskank er lige den slags simremad, man har lyst til hele året. I denne ret akkompag...