- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
KOKKETIPS
SÅDAN ÅBNER DU KAMMUSLINGER
Få kokkens guide til, hvordan du åbner friske kammuslinger her.
Tidligere gastronomisk udvikler & kok Christian Tørring
1. marts 2021
Magasin nr. 2 2020
STEP 1
Find den runde og en flade side på en kammusling.
STEP 2
For at åbne kammuslingen stikkes en alm. spisekniv ind under de flade af siderne på kammuslingen og trækkes på langs for at skære muslingen løs.
STEP 3
Fjern den lille lukkemuskel, der sidder på siden af kammuslingen inden tilberedning (den bliver sej).
STEP 4
Hvis der er rogn i skallen så lad den sidde og servér den sammen med muslingen.
KOKKETIPS
Sådan tilbereder og udskærer du en and
Få Thomas Rodes tips og tricks til den perfekte andesteg
KOKKETIPS
Hvis bearnaisen skiller
Få tips og tricks til, hvordan du redder din bearnaise sauce, hvis den skiller
KOKKETIPS
Thomas Rodes juletips
De allerbedste tips til and, sauce, risalamande og gode julekrydderier.
KOKKETIPS
Sådan renser du svampe
Svampe i køkkenet har altid været forbundet med både myter og forskellige opfattelser
KOKKETIPS
Sådan tilbereder og udskærer du en and
Få Thomas Rodes tips og tricks til den perfekte andesteg
KOKKETIPS
Hvis bearnaisen skiller
Få tips og tricks til, hvordan du redder din bearnaise sauce, hvis den skiller
KOKKETIPS
Thomas Rodes juletips
De allerbedste tips til and, sauce, risalamande og gode julekrydderier.
KOKKETIPS
Sådan renser du svampe
Svampe i køkkenet har altid været forbundet med både myter og forskellige opfattelser