- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
KOKKETIPS
SÅDAN TILBEREDER OG UDSKÆRER DU CÔTE DU BOEUF
Få kokkens trin-for-trin-guide til stegning og udskæring af Côte du Boeuf.
Tidligere gastronomisk udvikler & kok Christian Tørring
1. marts 2021
Magasin nr. 2 2021
SÅDAN GØR DU
STEP 1
Læg bøffen på højkant på en varm pande og steg fedtet sprødt.
Der skal gerne smelte så meget fedt af kødet, at det er muligt at brune resten af bøffen i dette.
STEP 2
Tilsæt timiankviste og hele hvidløg og lad det stege til kødet er brunet fint på alle sider.
STEP 3
Når kødet er brunet fint på alle sider kommes det på en rist og steges færdigt i ovnen ved 200 °C i 15-20 min alt efter tykkelse.
Lad kødet trække mindst 20 min efter stegning.
STEP 4
Når kødet har hvilet i mindst 20 min, skæres det fra benet med en skarp kniv.
STEP 5
Skær afslutningsvis bøffen i tykke skiver på tværs af kødfibrene og servér.