5/12/2022
|
Løgismose i Netto
Banh Mi med and
Ingredienser
- 2 stk Løgismose confiterede andelår eller rester af andesteg
- 3 spsk hoisinsauce
- 2 spsk soya
- 4 spsk mayonaise
- 1 tsk Sriracha
- Løgismose syltede perleløg samt lage
- 1 stor gulerod
- Løgismose drueagurker
- Frisk rød chili
- Frisk koriander
- 2 Løgismose surdejsbaguette
Sådan gør du
Step 1. Skær guleroden i tynde strimler, og vend dem sammen med perleløgene samt lagen. Lad det marinere 15 min. Pluk imens andelårene eller rester af andesteg, og steg dem på en pande i deres eget fedt. Tilsæt 2 spsk Hoisin-sauce og soya til panden, og lad andekødet glasere.
Step 2. Bland mayonnaise med 1 spsk. Hoisin-sauce og Sriracha-sauce.
Step 3. Bag baguettes efter forskriften.
Step 4. Del baguetterne på langs og smør dem med mayonnaisen. Kom herefter and i baguetten, top med syltede gulerødder, perleløg og agurker. Pynt med tynde skiver af chili og frisk koriander.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Andebryst med glaserede rødbeder, bitre salater & solbærvinaigrette
Har du prøvet at tilberede grøntsager, som rødbeder...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...