And
19 resultater
Helstegt canette
Løgismose canette er en ung berberiand, som opvokser frit på bjergskråningerne ved Chalosse i Les La...
Anderillette med syltede drueagurker, sennep og grillet brød
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, ma...
Svampetoast med røget andebryst
Det er svært at komme udenom en svampetoast, når kurven er fyldt med svampe. Vores kok, Magnus, topp...
Gråand i rødbede-symbiose
Der er noget utrolig tilfredsstillende ved at bruge rub og stub af en råvare. I denne opskrift får b...
Juleand med et tvist
For de fleste laves juleanden, de brunede kartofler og saucen på samme måde hvert år, og der skal da...
Confiteret andelår på grillen - med salat grillet sommergrønt
Løgismose confiteret andelår er saftige andelår fra franske frilands-Berberi-ænder. Her sammen med g...
Den store julemiddag med andesteg
Juleaften mødes vi om veldækkede borde med forventningens glæde som æresgæst. Det er tid til at nyde...
Grillet andebryst med rødbeder, hindbær og blommer
En oplagt sensommer-ret med masser af smag og dybde. Vil du have mere fylde, kan du med fordel tilfø...
Grillspyd med andehjerter
Barbecue på Argentinsk inkluderer ofte kyllinge- eller andehjerter – gerne på spyd. Retten er næpp...
And orientale
Med glaserede julesalat og kompot af jordskokker
Den perfekte juleand og andesauce
Lær at mestre andestegen.
Andechips
Med Karl Johan-mayonnaise
Stegt andebryst
Med rødbede og kirsebær. Mange af os forbinder sikkert and med jul og mortensaften. Det er der som s...
Sauce til and og flæskesteg
Fra kokkene på Nordre Toldbod