1/12/2023
|
Magasin 7 2023
Boblende østers
En mundfuld af havets guld og brusende bobler – mere festligt bliver det ikke.
Ingredienser
- 10 Løgismose franske østers
- 1 bakke karse
- 1 flaske Champagne, Cava, Cremant - eller dine fortrukne bobler
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1
Åbn østers og løsn fra skallen.
Step 2
Fordel lidt karse på hver enkelt.
Step 3
Kværn peber henover.
Step 4
Hæld champagne i østersene ved servering svarende til ca. 2 tsk. pr. østers.
Tip
For en smule ekstravagance tilføj da en tsk. kaviar til hver østers. Kaviar kan købes i butikken på Nordre Toldbod.
Andre forslag
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...