Østers
18 resultater
Østersceviche med koriander og sprøde ris
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i en citrusmarinade, der sålede...
Østers med gazpacho
Gazpacho er en kold grøntsagssuppe, der stammer fr...
Boblende østers
En mundfuld af havets guld og brusende bobler – mere ...
Østers med råsyltede havtorn og puffede ris
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Østers med friteret brødkrumme
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Sommersalat med østers- og stikkelsbærvinaigrette
Magnus' skønne bud på sommersalaten til sommerens mange langbordsmiddage. Østers siges at være verde...
Østers med urter
Østers er – i al sin herlighed – allerbedst, når de serveres au naturel. Ifølge Magnus kan man nøjes...
Østers i røget univers
Man skal ikke være bange for at kaste fremmede smage over sine østers, så længe det er med måde. Mag...
Tre varme østersserveringer - Pocherede, gratinerede og friterede østers
Kok Christian Tørring tager serveringen med østers til nye højder og tilbedereder de små bløddyr på ...
Salat af varmrøget laks, østers og grønne sager
Første ret ud af tre. Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vores egne kokke, Magnu...
Østers i mineralsk univers
Vi er netop trådt ind i første efterårsmåned der slutter på 'r', og det betyder, at østerssæsonen er...
Plat de fruits de mer grillés - Grillet skaldyrsfad
Plat de fruits de mer – overdådighed i en servering og nu her i vores kokkes sommerlige nyfortolknin...
Gratinerede østers
Østers – alle dage en klassiker hos Løgismose – hvad end den er rå eller gratineret. Fine de Claire...
Østers med tomatconcassé eller ponzusauce
Østers er en sand klassiker, når der skal kræses om gastronomien, og netop i disse kolde måneder er...
Østers med garniture
Østers med garniture med peberrodsfløde og agurk. Østers kan og bør spises i hele sæsonen, som stræk...
Tilbehør til østers
4 forskellige slags tilbehør.