30/11/2023
|
Magasin 7 2023
Boblende østers
En mundfuld af havets guld og brusende bobler – mere festligt bliver det ikke.
Ingredienser
- 10 Løgismose franske østers
- 1 bakke karse
- 1 flaske Løgismose La Cuvée de Jacques
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1
Åbn østers og løsn fra skallen.
Step 2
Fordel lidt karse på hver enkelt.
Step 3
Kværn peber henover.
Step 4
Hæld champagne i østersene ved servering svarende til ca. 2 tsk. pr. østers.
Tip
For en smule ekstravagance tilføj da en tsk. kaviar til hver østers. Kaviar kan købes i butikken på Nordre Toldbod.
Andre forslag
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Gilda
Gilda en bundtraditionel baskisk pinxto, som består af syltet chili, en oliven og en ansjos – nem...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.