Bønnepostej
Ingredienser
- Bønnepostej med bacon og hasselnødder
- 500 g kogte heste- eller hvide bønner
- 1 løg
- 100 g rasp
- 2 dl mælk eller fløde
- 1 tsk herbes de provence
- 1 tsk karry
- 2 tsk paprika
- 3 tsk salt
Sådan gør du
Sådan gør du
Bland alle ingredienser og læg massen i en form – gerne en springform eller teflonbelagt brødform.
Bag postejen ved 175 °C i 25-30 minutter.
Servér postejen lun med stegte champignon og evt. gode oliven.
Postejen kan også serveres kold dagen efter, som pålæg skåret i skiver.
Andre forslag
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...