Bønnepostej
Ingredienser
- Bønnepostej med bacon og hasselnødder
- 500 g kogte heste- eller hvide bønner
- 1 løg
- 100 g rasp
- 2 dl mælk eller fløde
- 1 tsk herbes de provence
- 1 tsk karry
- 2 tsk paprika
- 3 tsk salt
Sådan gør du
Sådan gør du
Bland alle ingredienser og læg massen i en form – gerne en springform eller teflonbelagt brødform.
Bag postejen ved 175 °C i 25-30 minutter.
Servér postejen lun med stegte champignon og evt. gode oliven.
Postejen kan også serveres kold dagen efter, som pålæg skåret i skiver.
Andre forslag
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...
Varmrøget laks med hytteost og chimichurri
Nogle vil måske kalde dette stykke smørrebrød for det sunde alternativ på julefrokostbordet...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...