20/10/2022 | Løgismose i Netto
Butter Chicken-sauce med grønt
Ingredienser
- 500 g blandede grøntsager (broccolini, rød peberfrugt, grønne bønner, forårsløg og lignende)
- 1 bæger Løgismose Butter Chicken-sauce
Sådan gør du
Step 1. Skær grøntsagerne i mundrette stykker, og steg dem ved hård varme på en pande i lidt smagsneutral olie.
Step 2. Krydr med salt og peber, tilsæt ½ dl. vand, læg et låg på panden, og lad grøntsagerne dampe færdig.
Step 3. Varm Butter Chicken-saucen i en gryde.
Step 4. Anret i et dybt fad eller tallerken med saucen i bunden og grøntsagerne arrangeret fint ovenpå. Servér dampede ris og naanbrød til.
Andre forslag
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Saftige kyllingelår med peberfrugtsalsa
Det kan ganske enkelt smages, når en kylling har haft et godt liv. Løgismose håndskårne kyllingel...
Butterfly kylling i en pool af grøntsager
Grundstenene i det italienske køkken er enkelhed, nøje udvalgte råvarer og retter, der kan deles ...
Kyllingelår som rôtis med glaserede grøntsager
Rôtis er små kyllingestege af udbenet, oprullet og håndbundet kyllingelår. En tilberedningsform, ...