20/10/2022
|
Løgismose i Netto
Butter Chicken-sauce med grønt
Ingredienser
- 500 g blandede grøntsager (broccolini, rød peberfrugt, grønne bønner, forårsløg og lignende)
- 1 bæger Løgismose Butter Chicken-sauce
Sådan gør du
Step 1. Skær grøntsagerne i mundrette stykker, og steg dem ved hård varme på en pande i lidt smagsneutral olie.
Step 2. Krydr med salt og peber, tilsæt ½ dl. vand, læg et låg på panden, og lad grøntsagerne dampe færdig.
Step 3. Varm Butter Chicken-saucen i en gryde.
Step 4. Anret i et dybt fad eller tallerken med saucen i bunden og grøntsagerne arrangeret fint ovenpå. Servér dampede ris og naanbrød til.
Andre forslag
Confiteret kyllingelår med romesco sauce og grillet porre
Bagte peberfrugter, mandler, hvidløg og olivenolie, nem at tilberede og rig på anvendelsesm...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Bøfsandwich med brun sovs
En klassiker fra de danske pølsevogne og grillbarer – bøfsandwichen.
...
Flæskesteg med sprød svær, kartofler og brun sovs
Lad vores kok guide dig til en mør og saftig flæsk...
Helstegt kylling med urter og bearnaise
Den gode, fritlevende kylling i symfoni med fuldfe...