Chokoladecréme
servér med frisk frugt og bær.
Ingredienser
- 350 g Løgismose chokolade 80%
- ½ l Løgismose sødmælk
- ½ l Løgismose piskefløde
- 8 stk æggeblommer
- 160 g sukker
Sådan gør du
Step 1.
Mælk og fløde koges op. Æggeblommer og sukker piskes sammen. Mælk og fløde hældes over æggeblommerne og det røres sammen. Blandingen hældes tilbage i en gryde, hvor det står over svag varme i ca 1 minut og under konstant omrøring inden massen har nået en temperatur på 82 grader. Det må ikke koge!
Step 2.
Hæld cremen over den finthakkede chokolade og rør det sammen. Chokoladecremen hældes i små ramekiner og sættes herefter på køl. Tag cremen ud af køleskabet ca. 15 minutter før den skal nydes. Kan serveres sammen med frisk frugt eller syltede bær.
Andre forslag
Mælkeis med smørristede kastanjer, nougatine og ahornsirup
Du kan finde dem i efterårets smukke orange skove, n...
Konditorens risalamande
Prikken over i’et på denne risalamande er rigeligt polynesisk vanilje høstet på øen Tahaa i Frans...
Gammeldags æblekage
Når grenene på de krogede æbletræer er tunge med æ...
Vaniljeis
Hjemmelavet vaniljeis sprængfyldt med Løgismose vanilje høstet på øen Tahaa i ...
Blommetærte med marcipan
Galette er en fransk tærte bagt uden tærteform. I stedet rulles mørdejen direkte
Bocuse kokkens rødgrød med fløde
Vi kommer ikke uden om rødgrød med fløde, når snak...
Hjemmebagte kræmmerhuse med vaniljecreme & jordbær
De sprøde, søde og små kræmmerhuse er måske en lidt old school dessert, men ikke desto mind...
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...