30/6/2019
|
Magasin 6 2019
Dronningesyltetøj
Syltetøj med svenske aner. Perfekt til pandekager, snobrød og nybagte teboller med smør.
Ingredienser
- 700 g blåbær
- 500 g hindbær
- 750 g sukker
- 15 g citronsaft
Sådan gør du
Step 1.
Kog alle ingredienserne op i en kasserolle og lad det småkoge ved svag varme i ca. 25 minutter. Du kan tjekke syltetøjets konsistens, ved at lave en prøve på en ske og lægge den i køleskabet til den er kold.
Step 2.
Tag syltetøjet af blusset og tilføj 1 tsk. atamon, så det kan holde sig på køl. Fyld syltetøjet i et sylteglas eller eller en anden tætlukket beholder.
Andre forslag
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Mexicanske saucer
Salsa verde – grøn salsa hovedsageligt bestående af grønne to...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...