31/1/2021 | Løgismose i Netto,Magasin 1 2021
Falafler med græskarpuré
Den mellemøstlige, veganske ’frikadelle’ er kommet for at blive, og hurra for det! Hjemmelavet falafel smager skønt og er supernemt at lave. Med den nye falafelfars fra Løgismose kan du selv sætte dit eget præg på den mellemøstlige ret.
Ingredienser
- 2 pakker Falafelfars
- 1 stk hokkaido-græskar befriet for skal og kerner
- 1 fed hvidløg
- Saften fra en halv citron
- 1 cm rød chili
- Lidt olivenolie
Sådan gør du
Step 1.
Varm ovnen op til 200 °C, skær græskarret i mindre stykker, vend det med lidt olivenolie, salt, peber og fintsnittet chili. Vend det godt rundt og kom det i et ildfast fad. Bag hvidløget helt sammen med græskarret og bag det hele mørt i 30-40 minutter.
Step 2.
Kom det bagte græskar i en blender og blend det til en hel glat puré. Skær bunden af det bagte hvidløg og pres de møre bagte hvidløgsfed ud og blend dem sammen med græskarret. Smag herefter til med salt og peber, og smag til med citronsaft.
Step 3.
Anret puréen i en lille skål og hæld olivenolie henover. Form falafelmassen med en ske og frituresteg eller steg dem i olie på en pande til de er gyldne og sprøde.
Andre forslag
BBQ-marineret andebryst med løgtærte og råstegte jordskokker
Selvom der er fisk på paletten i Bocuse-køkkenet, foreskriver sæsonen, at tiden er inde til at ny...
Vinterservering – buk med variation af selleri, bagte blommer og trøffelsauce
En smuk symbiose af mørke farver – buk, trøffel, bl...
Oksemørbrad med luksuskartoffel, kantareller, sortkål og glace
På årets sidste aften må det gerne være klassisk men naturligvis drysset med lidt Løgismosemagi. ...
Spaghetti alla chitarra con crema di zucca
Spaghetti alla chitarra oprinder fra den bjergrige region Abruzzo i Italien. Den kvadratisk...
Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...
Confit de canard med rosenkål og pastinakker
Et julet måltid med smag, saft, kraft og mørh...
Bagt pighvar med muslingsauce blanquette og purløgsolie
I Bocuse-køkkenet nærmest danser Sebastian rundt om ...