Fromage af mormorkoldskål
Med Løgismose Mormorkoldskål
Ingredienser
- 40 g æggeblommer
- 30 g sukker
- 1 spsk citronsaft
- 3 dl Løgismose mormorkoldskål
- 3 blade husblas
- 2 dl letpisket Løgismose piskefløde
Sådan gør du
Fromage
Step 1. Lad æggeblommer og sukker legere (stabilisere til en ensartet masse) over svag varme til de får en cremet konsistens.
Step 2. Udblød husblas i koldt vand og smelt den i æggemassen. Vend massen med mormorkoldskål og letpisket fløde og smag til med citronsaft.
Step 3. Hæld massen i kugleforme og frys dem minimum 1 time.
Tip
Lad kuglerne optø ca. 5 minutter inden servering.
Andre forslag
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...
Mælkeis med smørristede kastanjer, nougatine og ahornsirup
Du kan finde dem i efterårets smukke orange skove, n...
Gammeldags æblekage
Når grenene på de krogede æbletræer er tunge med æ...
Vaniljeis
Hjemmelavet vaniljeis sprængfyldt med Løgismose vanilje høstet på øen Tahaa i ...
Blommetærte med marcipan
Galette er en fransk tærte bagt uden tærteform. I stedet rulles mørdejen direkte
Bocuse kokkens rødgrød med fløde
Vi kommer ikke uden om rødgrød med fløde, når snak...
Hjemmebagte kræmmerhuse med vaniljecreme & jordbær
De sprøde, søde og små kræmmerhuse er måske en lidt old school dessert, men ikke desto mind...
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...