19/9/2025
|
Løgismose i Netto
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg akkurat den cremede blåskimmel, du bedst kan lide – foretrækker du mild smag, så gå efter en ung ost, og vil du have mere kraft, så gå efter en lagret variant. Begge giver en fyldig sauce med nøddeagtig smag, som kan nydes til både pasta, broccoli, blomkål og asparges, fede fisk og velstegt okse eller kylling.
Sådan gør du
Step 1
Hæld mornaysaucen i en gryde og tilsæt stykker af blå ost. Varm saucen forsigtigt op, indtil osten er smeltet.
Serveringsforslag
Kog din foretrukne pasta efter anvisning på pakken. Vend drænet pasta med ostesaucen og et par skefulde pastavand. Vend rundt og lad det creme om pastaen. Servér straks.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...