19/9/2025
|
Løgismose i Netto
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg akkurat den cremede blåskimmel, du bedst kan lide – foretrækker du mild smag, så gå efter en ung ost, og vil du have mere kraft, så gå efter en lagret variant. Begge giver en fyldig sauce med nøddeagtig smag, som kan nydes til både pasta, broccoli, blomkål og asparges, fede fisk og velstegt okse eller kylling.
Sådan gør du
Step 1
Hæld mornaysaucen i en gryde og tilsæt stykker af blå ost. Varm saucen forsigtigt op, indtil osten er smeltet.
Serveringsforslag
Kog din foretrukne pasta efter anvisning på pakken. Vend drænet pasta med ostesaucen og et par skefulde pastavand. Vend rundt og lad det creme om pastaen. Servér straks.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Andebryst med glaserede rødbeder, bitre salater & solbærvinaigrette
Har du prøvet at tilberede grøntsager, som rødbeder...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...