Italiensk mad
34 resultater
Spaghetti alla chitarra con crema di zucca
Spaghetti alla chitarra oprinder fra den bjergrige region Abruzzo i Italien. Den kvadratisk...
Butterfly kylling i en pool af grøntsager
Grundstenene i det italienske køkken er enkelhed, nøje udvalgte råvarer og retter, der kan deles ...
Burrata med soltørrede tomater
Perfekt anretning til tapasbordet og et godt glas vin
Ravioli med græskar og ricotta
Det er selvfølgelig tidskrævende og kræver lidt teknik at lave sin egen pasta, men der er en stor gl...
Panforte - Kagen til hele julemåneden
Panforte betyder ”stærkt brød” på italiensk, og navnet gør da også kagen en bjørnetjeneste, da både ...
Pasta-liljer med svampe
Sæt yderligere glæde til måltidet med pasta i smukke former. For nogle kan det virke barnligt, me...
Tagliatelle al ragú di ibérico
Vi holder meget af den – kødsovsen. Faktisk blev den kåret som danskernes yndlingsret få år tilbage....
Limoncello spritz
Limoncello spritz er en forfriskende og populær italiensk drink, der kombinerer den søde og inten...
Spaghetti Puttanesca
Vores koks version toppes med pecorino, som kun gør umami-smagen mere udpræget og retten mere vaneda...
Olivenoliekage
For de fleste er olivenolien nok primært et indslag i det salte køkken, men faktisk har de bitre oli...
Pasta Limone
Citroner er et af det grønne spisekammers mest alsidige frugter og de syrlige, smukt gule citroner k...
Tomatrisotto
Risotto – en italiensk klassiker, som vi i Danmark virkelig har taget til os. Med sit cremede, va...
Klassisk bolognese
Der findes et hav af meninger og holdninger til hvad en klassisk Ragout Bolognese er. Dette er mit b...
Pizza Quattro Formaggi
Lad de italienske vine fylde glassene når der serveres varme, ostespækkede pizzaer hvor ikke meget a...
Bikinitoast med comté og trøffel
Hjemmelavet toast er altid en succes uanset anledning og selskabets alder. Vi har tilladt os at hæve...
Malfatti
Nyd malfatti med god tomatsauce eller brunet smør og de italienske vine i glasset, så er du sikret e...
Bruschetta med stracciatella og salte ansjoser
Mange kender nok bruschetta i sin klassiske version med tomater og basilikum, som emmer af Italien. ...
Vitello tonnato
Brug gerne olivenolie i din mayonnaise til tunsaucen, da mayonnaisen derved får mere bitterhed og be...
Ferskner med hindbær, piemontehasselnødder og cremet vaniljeis
Her får du michelinkok og grundlægger af Jacob & Jakob Icecream Jakob de Neergaads opskrift på fer...
Rabarber-panna cotta
Servér den sommerlige panna cotta som den søde afslutning på en god middag, gerne med et glas velt...
Spaghetti vongole
Som på en sommerdag på den italienske lido; solmodne tomater, spaghetti kogt al dente, god jomfruo...
Ribollita
Når efteråret og vinterens kulde for alvor spiller med musklerne, er en fyldig og mættende suppe o...
Vildtragout med grov, smørmættet rodfrugtmos
Med rødder i den Italienske region Emilia-Romagna frister ragout, som så mange andre indslag fra...
Cacio e pepe
Den italienske klassiker spækket med sort peber og ost
Trøffelpasta
Prøv denne super–simple ret med frisk spaghetti, hvor det aromatiske trøffelsmør fra Tartuf Langhe b...
Porchetta med zucchini-salat og asparges-carpaccio
Porchetta er italienernes bud på en saftig og krydret flæskesteg med sprød svær hele vejen rundt om ...
Pizza bianco med palmekål og salsiccia
Pizza er en klassiker i de fleste hjemmekøkkener, ligesom den danske restaurantscene også er blevet ...