Italiensk mad
38 resultater
Tortelli med jomfruhummer og stracciatella
Tortelli – fyldte pastaer, der har sin oprindelse i den italienske region Toscana. I denne versio...
Tagliolini med fisk og skaldyr
På italiensk Tagliolini ai Frutta del mare – en pastaret bestående af båndpasta lang som sp...
Pappardelle med lammeragout
Påsken er i vente og foruden påskekyllinger og æg,...
Gratineret rabaton med salat af rucola, fennikel og gorgonzola
De fleste kender til gnocchi, men rabaton? Rabaton er en klassisk ret fra Piemonte af spinat, ric...
Spaghetti alla chitarra con crema di zucca
Spaghetti alla chitarra oprinder fra den bjergrige region Abruzzo i Italien. Den kvadratisk...
Butterfly kylling i en pool af grøntsager
Grundstenene i det italienske køkken er enkelhed, nøje udvalgte råvarer og retter, der kan deles ...
Burrata med soltørrede tomater
Ravioli med græskar og ricotta
Panforte - Kagen til hele julemåneden
Pasta-liljer med svampe
Sæt yderligere glæde til måltidet med pasta i smukke former. For nogle kan det virke barnligt, me...
Tagliatelle al ragú di ibérico
Spaghetti Puttanesca
En napolitansk pastaklassiker med masser af umami fra ikke blot tomat men også kapers, ansjoser, ...
Limoncello spritz
Limoncello spritz er en forfriskende og populær italiensk drink, der kombinerer den søde og inten...
Olivenoliekage
Pasta Limone
Tomatrisotto
Risotto – en italiensk klassiker, som vi i Danmark virkelig har taget til os. Med sit cremede, va...
Klassisk bolognese
Pizza Quattro Formaggi
Bikinitoast med comté og trøffel
Malfatti
Bruschetta med stracciatella og salte ansjoser
Vitello tonnato
Ferskner med hindbær, piemontehasselnødder og cremet vaniljeis
Spaghetti vongole
Rabarber-panna cotta
Ribollita
Når efteråret og vinterens kulde for alvor spiller med musklerne, er en fyldig og mættende supp...
Vildtragout med grov, smørmættet rodfrugtmos
Med rødder i den Italienske region Emilia-Romagna frister ragout, som så mange andre indslag fra...