Ost
25 resultater
Efterårssalat af ristet grønkål med græskar, gedeost og brombær
På denne tid af året, hvor naturen folder sig ud i smukke farver, inviterer vi dig til at smage p...
Grillet spidskål med ansjoscreme og Pecorino
Spidskål er i sæson fra juni og hen over de danske sommermåneder og udgør således et alletiders t...
Salat af grillede ferskner, rucola, salattern og pinjekerner
Det er naturligt at grille fisk og kød og efterhånden også alskens grøntsager – men har du prøvet...
Pizza Margherita med Løgismose pizzasauce
Pizza Margherita er en klassisk napolitansk pizza med blot fire ingredienser – tomatsauce, frisk ...
Burrata med soltørrede tomater
Perfekt anretning til tapasbordet og et godt glas vin
Karamelliseret løgtærte med munster
Den klassiske Tarte Tatin er muligvis en af vores favoritdesserter, fordi den karamelliserer så fryd...
Comté-servering med svampeolie og mandler
Comté kan meget mere end at blive serveret som en del af en osteplatte eller på et stykke brød. Serv...
Grillet ostemad med trøffel
En ostemad – nærmest et dansk gastronomisk klenodie og et fornemt bevis på, hvordan få, gode råvarer...
Asparges med fast ost
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at l...
Tarte flambée med grønne asperges og munster-ost
Hvis du har været et smut forbi Alsace, har du helt sikkert set Tarte Flambée eller i den tyske del ...
Løgtærte med sprøde salater
Løg, løg, løg, lidt fløde, Comté-ost og æg mødes i en smørmættet tærtebund – ja det lyder næsten som...
Pizza Quattro Formaggi
Lad de italienske vine fylde glassene når der serveres varme, ostespækkede pizzaer hvor ikke meget a...
Bikinitoast med comté og trøffel
Hjemmelavet toast er altid en succes uanset anledning og selskabets alder. Vi har tilladt os at hæve...
Sprødstegt surdejsbrød med hvidskimmelost og pære
Sprødt, smørstegt brød og stifter af faste, danske Clara Frijs-pærer giver det perfekte modspil, ...
Bruschetta med stracciatella og salte ansjoser
Mange kender nok bruschetta i sin klassiske version med tomater og basilikum, som emmer af Italien. ...
Salade chevre chaud
Prøv opskriften på bistroklassikeren Salade chevre chaud. Den klassiske franske salat, hvis navn hel...
Grønne asparges med pocherede vagtelæg
Nye, sprøde grønne asparges er en af de fineste og mest velsmagende forårsbebudere vi har. Sæsonen e...
Toast af rød plantefars med frisk spinat og Emmenthaler
Perfekt til madpakken.