1/1/1970 |
Græskarsuppe
Med sprøde græskarkerner og bacon fra Ømands
Ingredienser
- 500 g hokkaido-græskar (andre sorter kan også sagtens bruges)
- 50 g løg
- 40 g frisk ingefær
- ½ stk chili
- 1 fed hvidløg
- 2 stk lime saft herfra
- 2 dl hvidvin
- 2 dl kokosmælk
- Salt
- God bacon (rigeligt)
- græskarkerner
Sådan gør du
Step 1.
Steg græskar, løg, ingefær, chili og hvidløg af i en gryde i ca. 15 minutter.
Step 2.
Skru ned for varmen og tilsæt hvidvin og kokosmælk. Lad det koge til alt er helt mørt.
Step 3.
Køl suppen af til den er lun og blend det hele til en ensartet masse. Smag til med salt og limesaft.
Step 4.
Rist græskarkerner på en tør pande og steg dernæst baconen til den er sprød.
Tip
Servér suppen med godt brød til.
Andre forslag
BBQ-marineret andebryst med løgtærte og råstegte jordskokker
Selvom der er fisk på paletten i Bocuse-køkkenet, foreskriver sæsonen, at tiden er inde til at ny...
Spaghetti alla chitarra con crema di zucca
Spaghetti alla chitarra oprinder fra den bjergrige region Abruzzo i Italien. Den kvadratisk...
Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...
Confit de canard med rosenkål og pastinakker
Et julet måltid med smag, saft, kraft og mørh...
Bagt pighvar med muslingsauce blanquette og purløgsolie
I Bocuse-køkkenet nærmest danser Sebastian rundt om ...
Løgismose kylling med kastanjer, jordskokker og rosmarin
En hyggelig efterårsret med franske aner – Løgismose kyllingen tilberedes med masser af rosmarin,...