Græskarsuppe
Med sprøde græskarkerner og bacon fra Ømands
Ingredienser
- 500 g hokkaido-græskar (andre sorter kan også sagtens bruges)
- 50 g løg
- 40 g frisk ingefær
- ½ stk chili
- 1 fed hvidløg
- 2 stk lime saft herfra
- 2 dl hvidvin
- 2 dl kokosmælk
- Salt
- God bacon (rigeligt)
- græskarkerner
Sådan gør du
Step 1.
Steg græskar, løg, ingefær, chili og hvidløg af i en gryde i ca. 15 minutter.
Step 2.
Skru ned for varmen og tilsæt hvidvin og kokosmælk. Lad det koge til alt er helt mørt.
Step 3.
Køl suppen af til den er lun og blend det hele til en ensartet masse. Smag til med salt og limesaft.
Step 4.
Rist græskarkerner på en tør pande og steg dernæst baconen til den er sprød.
Tip
Servér suppen med godt brød til.
Andre forslag
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Umuts saftige kyllingespyd med Løgismose kylling
Kom med Umut til grillaften, og få hans opskrift på saftige kyllingepryd af Løgismose kylli...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...