Hindbær-lassi med ingefær og lime
Det at lave lassi er egentlig en ældgammel tradition fra det indiske køkken, hvor man har en lang tradition for at lave krydrede og friske drikke på syrnede mælkeprodukter.
Du kender måske til mangolassi, men når de danske hindbærbuske bugner med søde, let syrlige hindbær, er det et oplagt alternativ til de sydlandske mangoer.
Ingredienser
- 1 l hindbær yoghurt
- 2 dl Løgismose minimælk
- 1 tsk fintrevet frisk ingefær
- 1 stk lime saft og skal herfra (fintrevet)
- 1 spsk rørsukker
- 10 stk isterninger
Sådan gør du
Step 1.
Alle ingredienser køreres på blænderen til isen er knust og krydderierne er godt fordelt.
Andre forslag
Bocuse d'Or kokkens nytårsøsters
“Når du vælger østers, er det vigtigste, at de er f...
Choux au craquelin med appelsinmarmelade og vaniljeis
Vores økologiske sødmælk, fløde, smør og appelsinm...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Sveskehapsere
Kasper kastede sig over svesken og kreerede en konfektkage så intens, den tryller smilet frem sel...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Pavlova med vanilje creme fraiche
Pavlova er blevet en rigtig dessertklassiker. Marengsbunden kan selv den mindste konditor trylle ...