1/1/1970 |
Hindbær-lassi med ingefær og lime
Det at lave lassi er egentlig en ældgammel tradition fra det indiske køkken, hvor man har en lang tradition for at lave krydrede og friske drikke på syrnede mælkeprodukter.
Du kender måske til mangolassi, men når de danske hindbærbuske bugner med søde, let syrlige hindbær, er det et oplagt alternativ til de sydlandske mangoer.
Ingredienser
- 1 l hindbær yoghurt
- 2 dl Løgismose minimælk
- 1 tsk fintrevet frisk ingefær
- 1 stk lime saft og skal herfra (fintrevet)
- 1 spsk rørsukker
- 10 stk isterninger
Sådan gør du
Step 1.
Alle ingredienser køreres på blænderen til isen er knust og krydderierne er godt fordelt.
Andre forslag
Bocuse kokkens rødgrød med fløde
Vi kommer ikke uden om rødgrød med fløde, når snak...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Hjemmebagte kræmmerhuse med vaniljecreme & jordbær
De sprøde, søde og små kræmmerhuse er måske en lidt old school dessert, men ikke desto mind...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...