Hindbær-lassi med ingefær og lime
Det at lave lassi er egentlig en ældgammel tradition fra det indiske køkken, hvor man har en lang tradition for at lave krydrede og friske drikke på syrnede mælkeprodukter.
Du kender måske til mangolassi, men når de danske hindbærbuske bugner med søde, let syrlige hindbær, er det et oplagt alternativ til de sydlandske mangoer.
Ingredienser
- 1 l hindbær yoghurt
- 2 dl Løgismose minimælk
- 1 tsk fintrevet frisk ingefær
- 1 stk lime saft og skal herfra (fintrevet)
- 1 spsk rørsukker
- 10 stk isterninger
Sådan gør du
Step 1.
Alle ingredienser køreres på blænderen til isen er knust og krydderierne er godt fordelt.
Andre forslag
Milky ice tea
Te bør ikke kun nydes varm, men er også oplagt kold serveret som iste. Her skal teen være ekstra ...
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...
Mælkeis med smørristede kastanjer, nougatine og ahornsirup
Du kan finde dem i efterårets smukke orange skove, n...
Gammeldags æblekage
Når grenene på de krogede æbletræer er tunge med æ...
Vaniljeis
Hjemmelavet vaniljeis sprængfyldt med Løgismose vanilje høstet på øen Tahaa i ...
Blommetærte med marcipan
Galette er en fransk tærte bagt uden tærteform. I stedet rulles mørdejen direkte
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Bocuse kokkens rødgrød med fløde
Vi kommer ikke uden om rødgrød med fløde, når snak...