1/1/1970 |
Hindbær-lassi med ingefær og lime
Det at lave lassi er egentlig en ældgammel tradition fra det indiske køkken, hvor man har en lang tradition for at lave krydrede og friske drikke på syrnede mælkeprodukter.
Du kender måske til mangolassi, men når de danske hindbærbuske bugner med søde, let syrlige hindbær, er det et oplagt alternativ til de sydlandske mangoer.
Ingredienser
- 1 l hindbær yoghurt
- 2 dl Løgismose minimælk
- 1 tsk fintrevet frisk ingefær
- 1 stk lime saft og skal herfra (fintrevet)
- 1 spsk rørsukker
- 10 stk isterninger
Sådan gør du
Step 1.
Alle ingredienser køreres på blænderen til isen er knust og krydderierne er godt fordelt.
Andre forslag
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Hjemmelavet granola med karamelsirup, kokos og nødder
Der findes et væld af granolaopskrifter – i vores version erstatter vi honning med saltkaramelsir...
Karamelliseret ananas
Hvem vil ikke gerne starte dagen med Piña Colada?
Nydt på Løgismose økologiske kokosskyr m...
Gin & tonic med rosmarin og grønne oliven
Af og til må det gerne være s...