1/1/1970 | Løgismose i Netto
Hvedekerner i Karl Johan svampe med squash, løg og helstegt kylling
Ingredienser
- 2 stk små squash
- 1 bundt Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe
- 1 stk Løgismose kylling
- 1 håndfuld blandede urter , f.eks. persille, timian og oregano
- 1 helt hvidløg
- Olivenolie til stegning
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen på 200 grader. Fyld kyllingen med forskellige urter (persille, timian, oregano) og et helt hvidløg. Smør kyllingens skind med en smule olivenolie og drys med en god mængde salt og peber. Steg herefter kyllingen i ovnen i ca. 1 time eller til den er gennemstegt. Lad gerne kyllingen hvile i 20 min. før den skæres ud.
Step 2.
Skær squash i mindre stykker og steg dem på en pande med forårsløg. Tilsæt hvedekerner og lidt af stegeskyen fra kyllingen og smag til med salt og peber. Server sammen med den stegte kylling og et groft brød.
Andre forslag
Pasta med røget mørbrad, kantareller og hasselnøddeflager i flødesauce
De røgede noter fra svinemørbraden tilfører en dyb og intens smag, imens efterårets kantareller o...
Efterårssalat af ristet grønkål med græskar, gedeost og brombær
På denne tid af året, hvor naturen folder sig ud i smukke farver, inviterer vi dig til at smage p...
Spaghetti al Tonno
Hemmeligheden bag denne simple italienske herlighed er ingredienser af høj kvalitet, som giver ma...
Grillet spidskål med ansjoscreme og Pecorino
Spidskål er i sæson fra juni og hen over de danske sommermåneder og udgør således et alletiders t...
Grillede majskolber med peberfrugtmarinade
Når sæsonen endelig er til at grille, ynder vi at grille ikke bare de gode stykker kød men også g...
Kulmule bagt på grillen
Kulmulen er i sæson hele året, men er i sommermånederne en yndet spise at tilberede på gril...
Salat af grillede ferskner, rucola, salattern og pinjekerner
Det er naturligt at grille fisk og kød og efterhånden også alskens grøntsager – men har du prøvet...