1/1/1970 | Løgismose i Netto
Hvedekerner i Karl Johan svampe med squash, løg og helstegt kylling
Ingredienser
- 2 stk små squash
- 1 bundt Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe
- 1 stk Løgismose kylling
- 1 håndfuld blandede urter , f.eks. persille, timian og oregano
- 1 helt hvidløg
- Olivenolie til stegning
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen på 200 grader. Fyld kyllingen med forskellige urter (persille, timian, oregano) og et helt hvidløg. Smør kyllingens skind med en smule olivenolie og drys med en god mængde salt og peber. Steg herefter kyllingen i ovnen i ca. 1 time eller til den er gennemstegt. Lad gerne kyllingen hvile i 20 min. før den skæres ud.
Step 2.
Skær squash i mindre stykker og steg dem på en pande med forårsløg. Tilsæt hvedekerner og lidt af stegeskyen fra kyllingen og smag til med salt og peber. Server sammen med den stegte kylling og et groft brød.
Andre forslag
BBQ-marineret andebryst med løgtærte og råstegte jordskokker
Selvom der er fisk på paletten i Bocuse-køkkenet, foreskriver sæsonen, at tiden er inde til at ny...
Vinterservering – buk med variation af selleri, bagte blommer og trøffelsauce
En smuk symbiose af mørke farver – buk, trøffel, bl...
Oksemørbrad med luksuskartoffel, kantareller, sortkål og glace
På årets sidste aften må det gerne være klassisk men naturligvis drysset med lidt Løgismosemagi. ...
Spaghetti alla chitarra con crema di zucca
Spaghetti alla chitarra oprinder fra den bjergrige region Abruzzo i Italien. Den kvadratisk...
Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...
Confit de canard med rosenkål og pastinakker
Et julet måltid med smag, saft, kraft og mørh...
Bagt pighvar med muslingsauce blanquette og purløgsolie
I Bocuse-køkkenet nærmest danser Sebastian rundt om ...
Løgismose kylling med kastanjer, jordskokker og rosmarin
En hyggelig efterårsret med franske aner – Løgismose kyllingen tilberedes med masser af rosmarin,...