31/5/2021 | Magasin 5 2021
Jordbærsalsa med mynte og koriander
Servér til grillet kød, fisk eller som topping til tacos.
Ingredienser
- 200 g jordbær
- 1 stk forårsløg
- 1 stk lime
- 2 stængler koriander
- 2 stængler mynte
- Løgismose olivenolie
- Salt
- Piment d’Espelette
Sådan gør du
Step 1.
Skær jordbær i mundrette stykker og kom det i en skål.
Step 2.
Hak forårsløg, koriander og mynte og tilsæt det til jordbærrene.
Step 3.
Smag til med olivenolie, skal og saft fra lime samt salt og Piment d’Espelette.
Step 4.
Lad gerne salsaen trække et par timer før servering. Servér med det samme.
Tip
I butikken på Nordre Toldbod kan vi gennem vores samarbejde med Esromgaard i Nordsjælland, tilbyde friske danske jordbær til dagpris når sæson og udbytte tillader det.
Andre forslag
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Mexicanske saucer
Salsa verde – grøn salsa hovedsageligt bestående af grønne to...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Lav pesto af brændenælder. De er nemlig ikke bare ukrudt, når de vokser vildt i skove og haver. U...
Pizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld sommeren med fynsk ostehåndværk
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...