31/10/2022 | Magasin 7 2022
Jordskokker med brunet smør, hasselnødder og vintertrøffel
Jordskokker, nødder, brunet smør og trøffel kan både stå alene som en mellemret og komplimentere det meste julemad på bedste vis. Det er vanedannende lækkert tilbehør som du aldrig bliver træt af.
Ingredienser
- 1 kg jordskokker
- 120 g Løgismose smør
- 50 g ristede hasselnødder
- 15 g sort vintertrøffel
- 2 fed hvidløg
- 1 stilk timian
Sådan gør du
Step 1.
Smelt smør i en gryde. Tilsæt knust hvidløg og jordskokker. Steg stille og roligt, så de får lidt farve.
Step 2.
Kom jordskokkerne på bagepapir, og kom dem i ovnen ca. 30 min ved 200 °C, afhængig af størrelse. Tjek i ny og næ om de er helt møre.
Step 3.
Kom jordskokkerne på et fad, drys med en smule citronsaft, fordel de hakkede hasselnødder på toppen, og riv trøflen over ved servering.
Andre forslag
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især ...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...