Marinade til grillmaden
Vores kok kommer her med sit bud på sommerens bedste marinade til grill-aftenen. En klassisk allround marinade, som fint kan bruges til alt fra oksekød til kylling.
Ingredienser
- 1 dl neutral olie
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk paprika
- 1 knivspids røget salt
- 1 knivspids sort peber
- ½ tsk oregano
- ½ tsk fint salt
- 1 tsk honning
- ½ tsk hvidvinseddike
- 1 tsk tomatpuré
- 1 tsk soja
- ½ tsk røget paprika
- 1 tsk bourbon whisky
Sådan gør du
Step 1.
Rør alle ingredienserne grundigt sammen og lad marinaden trække et par minutter.
Step 2.
Marinér derefter dit foretrukne stykke kød – jo længere det står og marinerer, jo bedre!
Andre forslag
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
