1/1/1970 |
Minestronesuppe
Med Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe
Ingredienser
- 100 g hakket løg
- 2 fed hakket hvidløg
- 50 g bacon i tern
- 2 stk laurbærblade
- 25 g frisk timian
- 25 g tomatpuré
- 200 g hakket tomat på dåse
- 2 l vand
- hønsebouillon (granulat kan bruges)
- ½ dl olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
- Fyld
- 250 g grøntsager i tern, f.eks. bladselleri, gulerod og squash
- 1 glas Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe
- Parmesan
- Hakket persille
Sådan gør du
Step 1.
Sautér løg, hvidløg og bacon i olivenolie. Tilsæt tomatpuré og timian og sautér videre. Tilsæt herefter vand, hakket tomat og hønsebouillon og kog ca. 15 min. Herefter tilsættes grøntsager i tern og koger med i ca. 4 min. hvorefter hvedekernerne tilsættes. Smag til med salt og peber, et drys parmesan og masser af hakket persille.
Andre forslag
BBQ-marineret andebryst med løgtærte og råstegte jordskokker
Selvom der er fisk på paletten i Bocuse-køkkenet, foreskriver sæsonen, at tiden er inde til at ny...
Vinterservering – buk med variation af selleri, bagte blommer og trøffelsauce
En smuk symbiose af mørke farver – buk, trøffel, bl...
Oksemørbrad med luksuskartoffel, kantareller, sortkål og glace
På årets sidste aften må det gerne være klassisk men naturligvis drysset med lidt Løgismosemagi. ...
Spaghetti alla chitarra con crema di zucca
Spaghetti alla chitarra oprinder fra den bjergrige region Abruzzo i Italien. Den kvadratisk...
Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...
Confit de canard med rosenkål og pastinakker
Et julet måltid med smag, saft, kraft og mørh...
Bagt pighvar med muslingsauce blanquette og purløgsolie
I Bocuse-køkkenet nærmest danser Sebastian rundt om ...
Løgismose kylling med kastanjer, jordskokker og rosmarin
En hyggelig efterårsret med franske aner – Løgismose kyllingen tilberedes med masser af rosmarin,...