25/7/2019
|
Magasin 7 2019
Overnight oats med urtesukker
Går det nogle gange lidt for hurtigt om morgenen kan det være en stor hjælp at have morgenmaden stående klar i køleskabet. Prøv denne opskrift på overnight oats; havregrød som laves aftenen før. Her toppet med aromatisk urtesukker. Velbekomme!
Ingredienser
- Grøden
- 200 g havregryn
- 3 dl æblemost (eller vand hvis du vil ønsker grøden mindre sød)
- 3 dl Løgismose sødmælk , kærnemælk eller et andet lignende mejeriprodukt efter ønske
- Topping
- 2 æbler
- En håndfuld nødder
- 2 spsk sukker
- En håndfuld estragonblade (andre krydderurter som citronmelisse kan også bruges)
Sådan gør du
Dagen før
Bland havregryn med æblemost og sæt på køl.
På dagen
Bland mælk i grøden. Stød sukkeret sammen med urtebladene til en grøn sukker. Skær æblerne i mindre stykker. Rist og hak nødderne let. Drys herefter hele herligheden udover den rå grød.
Andre forslag
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Hjemmelavet granola med karamelsirup, kokos og nødder
Der findes et væld af granolaopskrifter – i vores version erstatter vi honning med saltkaramelsir...
Karamelliseret ananas
Hvem vil ikke gerne starte dagen med Piña Colada?
Nydt på Løgismose økologiske kokosskyr m...
Mælkemarmelade med havsalt
Dulche de leche eller mælkemarmelade – om du vælger den latinamerikanske eller danske betegnelse ...
Bircher müsli
Bircher müsli, kold grød, overnight oats eller den velsmagende start på dagen – kært barn har man...