Piment d’Espelette–marinade
Vores kokke er vilde med det pikante krydderi og bruger det i mange sammenhænge. Prøv eksempelvis vores opskrift på piment-marinade, som er fantastisk til kylling, skaldyr, gris eller rørt i dressinger og mayonnaiser.
Ingredienser
- 2 spsk Piment d'Espelette
- 1 dl vindruekerneolie
- 1 tsk salt
Sådan gør du
Alle ingredienser røres sammen og smøres på kyllingen, svinekoteletten eller store rejer til grillen.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...