Piment d’Espelette–marinade
Vores kokke er vilde med det pikante krydderi og bruger det i mange sammenhænge. Prøv eksempelvis vores opskrift på piment-marinade, som er fantastisk til kylling, skaldyr, gris eller rørt i dressinger og mayonnaiser.
Ingredienser
- 2 spsk Piment d'Espelette
- 1 dl vindruekerneolie
- 1 tsk salt
Sådan gør du
Alle ingredienser røres sammen og smøres på kyllingen, svinekoteletten eller store rejer til grillen.
Andre forslag
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...