1/11/2022
|
Magasin 7 2022
Smørstegte pærer med honning og rosmarin
De honning- og rosmaringlaserede pærer giver rigtig god mening til julemaden og vil især klæde en dejlig andesteg. For til jul og fjerkræ har det altid givet mening med frugtigt tilbehør. Har du droppet kødet i år, bliver du bestemt heller ikke skuffet.
Ingredienser
- 6 stk pærer
- 100 g Løgismose smør
- 1 spsk honning
- Frisk rosmarin
Sådan gør du
Step 1
Skræl pærer, og skær dem i kvarte. Fjern kernehus.
Step 2
Steg dem i 2-3 minutter i brusende smør, til de begynder at mørne.
Step 3
Kom honning og finthakket rosmarin på, og lad det karamellisere let.
Step 4
Top med en smule flagesalt.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...