Stegning
111 resultater
Stegt gråand med kål & kvædekompot
1. september indledes vildtsæsonen. Det er atter blevet til at spise vildt – og sæsonen sta...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Lav pesto af brændenælder. De er nemlig ikke bare ukrudt, når de vokser vildt i skove og haver. U...
Lammebrisler med ærtepuré og ristede kantareller
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Blinis med rygeostcreme, røget laks og lakeserogn
Den gode, let syrlige fynske rygeost er en fortræffelig ledsager til fede fisketyper som laks og ...
Løgismose kylling med kastanjer, jordskokker og rosmarin
En hyggelig efterårsret med franske aner – Løgismose kyllingen tilberedes med masser af rosmarin,...
Hønsesalat i forklædning
Smørstegte pærer med honning og rosmarin
Stegt kammusling med butternut squash, muslingebouillon og caviar
Duebryst, farserede morkler, pommes parisiennes og lys pebersauce med råsyltede solbær
Steg af dyrekølle med Hasselbach kartofler, glaserede perleløg og vildtsauce
Boeuf sauté Stroganoff med sprøde pommes frites
Fransk fyldig løgsuppe
Tanken om en fyldig løgsuppe varmer en helt ind i hjertet, og intet kan være nemmere og mere enke...
Fasanbryst med bagt græskar, rosenkål og flødesauce
Blæksprutte med tomatsalat
Stjerneskud - med rødtunge, asparges, fjordrejer og caviar
Nakkekoteletter med trøffelstuvede skorzonerrødder og grønkål
Farseret kaninryg med fettuccine og sprød salvie
Stegt julesild i eddikelage
Saltstegte sild
Anderillette med syltede drueagurker, sennep og grillet brød
Hjemmelavet rillette er slet ikke så svært – særligt ikke hvis du har anderester fra...
Meunierstegt fisk med brunet smør, kapers og dild
Stegt filet af sommerbuk med syltede rabarber og ærter
Stegte hvide asparges med rygeostsauce
Kanin rullet med tørsaltet bacon, salvie og citron
Juleand med et tvist
For de fleste laves juleanden, de brunede kartofler og saucen på samme måde hvert år, og der skal...
Havtaske pikeret med fennikelsalami
Hjortevildt med græskar
Croquetas de jamon og padrón-peber
Sprødstegt surdejsbrød med hvidskimmelost og pære
Sprødt, smørstegt brød og stifter af faste, danske Clara Frijs-pærer giver det perfekte modspil, ...