30/6/2023
|
Magasin 2 2023
Spaghetti al Tonno
Hemmeligheden bag denne simple italienske herlighed er ingredienser af høj kvalitet, som giver masser af smag til retten. Buon appetito!
Ingredienser
- 2 spsk olivenolie
- 4 fed hvidløg
- 500 g Spaghetti fra Cascina San Giovanni
- 1 glas tomatsauce fra Cascina San Giovanni
- 1 glas (125g) kapers i vineddike fra Albert Ménès
- 1 glas (400g) tun fra Maruzella
- Salt
- Friske krydderurter f.eks. persille
Sådan gør du
Step 1.
Hak hvidløgene og rist dem kort på en stor pande, så olien får smag. Det er vigtigt, at de ikke brænder på. Tilsæt kapers og steg yderligere et par minutter ved moderat varme.
Step 2.
Tilsæt nu tunen, gerne med lidt af olien fra glasset, da det giver god smag. Del tunen i lidt mindre stykker og lad det stege et par minutter. Tilsæt tomatsauce og lad det simre mens spaghettien koges efter anvisning på pakken.
Step 3.
Når spaghettien er kogt ’al dente’ kommes den over i panden til saucen med en smule af kogevandet. Smag til med salt.
Step 4.
Anret i en dyb tallerken og server med et drys friske krydderurter og friskkværnet peber.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Andebryst med glaserede rødbeder, bitre salater & solbærvinaigrette
Har du prøvet at tilberede grøntsager, som rødbeder...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...