30/9/2019
|
Magasin 8 2019
Stikkelsbærkompot
Prøv konditorens syrlige kompot af stikkelsbær til gedeostene og nyd samspillet mellem ostens fedmefulde konsistens og smag og kompottens friske syre.
Ingredienser
- 250 g stikkelsbær
- 60 g sukker
- Vand
Sådan gør du
Step 1.
Stikkelsbær puttes i en kasserolle og vand tilsættes til det dækker bunden af kasserollen.
Step 2.
Koges under låg ved svag varme til stikkelsbærrene er bløde. Hold øje med farven, den skal forblive grøn. Blend bærrene og tilsæt sukkeret.
Step 3.
Hæld kompotten på skoldede glas, som opbevares i køleskabet.
Tip
Servér kompotten til ostebordet
Andre forslag
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Mexicanske saucer
Salsa verde – grøn salsa hovedsageligt bestående af grønne to...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.