Lam
8 resultater
Lammenakke basquaise
Peberfrugt, tomat, løg og chilikrydderiet Piment d’Espelette er de fire mest anvendte ingredienser i...
Lammefrikassé med dild og rejer
Når det kommer til klassiske frikasséer, er denne at foretrække blandt mange kokke. Kombinationen af...
Lam fra Pyrenæerne med ærter française
I bjergene ved Pyrenæerne græsser får og lam i herlig harmoni med naturen omkring dem. I butikken på...
Souvlaki af lam
Souvlaki er græsk fastfood og betyder spyd på græsk. Hemmeligheden bag god souvlaki ligger dels i m...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres her med friske og sprøde bitre...
Lammespyd på grill
Kraftigt og smagsrigt lammekød, som i denne ret bliver behageligt krydret med middelhavskrydderier s...
Cassoulet
Der findes et hav af varianter af denne franske klassiker, og fælles for dem alle er, at de er lavet...
Lammebov
Retten bør, for det bedste resultat, tilberedes med spædlam – en yndet spise i Ribera del Duero, men...