4/12/2022 | Løgismose i Netto
Andeburger
Ingredienser
- 2 stk Løgismose confiterede andelår eller rester af andesteg
- 4 burgerboller
- Løgismose Rødkål
- Løgismose drueagurker
- 10 stk Løgismose syltede Borretane-løg
- Dijonnaise
Sådan gør du
Step 1. Pluk andelår eller rester af andesteg i mindre stykker, og steg dem sprøde på en pande i deres eget fedt.
Step 2. Skær Borretane-løg i skiver.
Step 3. Varm burgerbollerne, og saml dem herefter med de resterende komponenter.
Andre forslag
Det ultimative hvidløgsbrød
Hvidløgsbrød er for mange indbegrebet af comfort food – hyggemad der bare smager, giver tryghed og f...
Andeterrine med svampe
Lys sensommerterrine af and tilsat svampe og hvidvin. En himmerrig mundfuld med grov sennep og sursø...
Svampetoast med røget andebryst
Det er svært at komme udenom en svampetoast, når kurven er fyldt med svampe. Vores kok, Magnus, topp...
Krabbesalat med Piment d’Espelette på sprød baguette
Krabbe er en guddommelig spise – og det gælder stort set uanset hvordan du nyder det fedmefulde, cre...
Sprøde polenta-fritter med pepperoni og parmesan
Til en kold drink hører sig snacks – det er så sikkert som amen i kirken! Polenta kendes måske af m...
Stenbiderrogn på kartoffelblinis med creme fraiche og karse
Stenbiderrogn er om noget en forårsbebuder; dog er sæsonen for stenbiderrogn med tiden startet tidli...
Bikinitoast med comté og trøffel
Hjemmelavet toast er altid en succes uanset anledning og selskabets alder. Vi har tilladt os at hæve...
Toast à la Løgismose
Natmad skal være sprødt, blødt, salt, fedt på den fede måde og umanerligt velsmagende – alt dét er v...