4/12/2022 | Løgismose i Netto
Andeburger
Ingredienser
- 2 stk Løgismose confiterede andelår eller rester af andesteg
- 4 burgerboller
- Løgismose Rødkål
- Løgismose drueagurker
- 10 stk Løgismose syltede Borretane-løg
- Dijonnaise
Sådan gør du
Step 1. Pluk andelår eller rester af andesteg i mindre stykker, og steg dem sprøde på en pande i deres eget fedt.
Step 2. Skær Borretane-løg i skiver.
Step 3. Varm burgerbollerne, og saml dem herefter med de resterende komponenter.
Andre forslag
Butter Chicken-sauce med Paneer og spinat
En indisk vegetarret med Løgismose Butter Chicken-sauce
Melanzana alla parmigiana
Lag af stegt aubergine, tomatsauce, mozzarella og parmesan naturligvis. Parmigiano de Mellanzane er ...
Steg af dyrekølle med Hasselbach kartofler, glaserede perleløg og vildtsauce
Sæsonen for vildt er for længst skudt i gang, og derfor kommer der naturligvis dyrekølle på bordet. ...
Braiserede svinekæber med æble, selleri og svampe
En rigtig vintergryderet. Svinekæber mørnes forholdsvis hurtigt, hvorfor retten ikke har brug for at...
Lammenakke basquaise
Peberfrugt, tomat, løg og chilikrydderiet Piment d’Espelette er de fire mest anvendte ingredienser i...
Rørt oksetatar på velhængt mørbrad
Bistroklassikeren som næppe behøver den store introduktion. Rørt tatar er en sand fornøjelse at få s...