18/7/2024 |
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blomstre. Løgismose-kokken har i denne opskrift på burger med pankopaneret kylling og asiatisk mayo med en dyb smag af ristet sesam og soja ladet sig inspirere af smagene fra det asiatiske køkken. Resultatet er en juicy og crispy burger, der kombinerer det bedste fra to dele af verden.
Ingredienser
- 4 stk burgerboller eller ciabattaboller
- 4 stk (afhænger af størrelse) Udbenet Løgismose kyllingelår
- 200 rasp , gerne panko
- 2 æg
- 4 spsk hvedemel
- 1 glas Løgismose syltede rødløg
- 100 g
- 1 bøtte Løgismose asiatisk mayo
Sådan gør du
Step 1
Bank overlårene flade med en kødhammer eller håndoverfladen. Er de alt for store til bollen kan de overskæres.
Step 2
Vend først kyllingen i hvedemel, derefter sammenpisket æg og til sidst i raspen.
Step 3
Kyllingen kan steges i friture ved 160-180 grader i 5-10 minutter eller på panden i 5 minutter på hver side. Kyllingen skal være gennemstegt.
Step 4
Halver og rist eller steg burgerbollerne på indersiden og smør med et gavmildt lad asiatisk mayo.
Step 5
Læg et salatblad på bunden, så den stegte kylling, og så en god portion syltede rødløg.
Step 6
Læg låg op og server med sprøde pommes frites og resten af mayo som dip.
Andre forslag
Svampebygotto
Byg har været en del af bondekøkkenet og i Danmark har vi en lang tradition for at dyrke ko...
Vegetargryde med græskar, linser og svampe
Simreretter findes i tusindvis – der er dem med kylling eller hane, dem med kalv og med oks...
Braiseret bov med beder og gulerødder
Boven er en udskæring med meget bindevæv og skal d...
Stegt gråand med kål & kvædekompot
1. september indledes vildtsæsonen. Det er atter blevet til at spise vildt – og sæsonen sta...
Pasta med grillede artiskokker
Vi holder så meget af det – det italienske køkken. Her er grundstenene nøje udvalgte råvarer, det...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Friteret pighvar med persillepuré, bønner og kålskud
Fisk hører ikke kun sommeren til – og nu hvor den danske Bocuse d’Or kandidat Sebastian ynd...
Grillspyd med kødboller og couscoussalat
Grillede kyllingekødboller på spyd og en klassisk couscoussalat er en skøn og nem aftensmad, når ...