20/10/2022 | Løgismose i Netto
Butter Chicken-sauce med fisk
Ingredienser
- 4 stk torsk á ca 80 g
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 1 dl Løgismose skyr
- Frisk koriander
Sådan gør du
Step 1. Find et passende ildfast fad, og placér fisken med lidt afstand i fadet.
Step 2. Hæld Butter Chicken-sauce over.
Step 3. Bag retten i ovnen ved 175 °C i 15-20 min, indtil fisken er bagt og saucen er varm.
Step 4. Anret med Løgismose skyr og frisk koriander og servér dampede ris eller en grov salat til.
Andre forslag
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især ...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...