20/10/2022 | Løgismose i Netto
Butter Chicken-sauce med fisk
Ingredienser
- 4 stk torsk á ca 80 g
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 1 dl Løgismose skyr
- Frisk koriander
Sådan gør du
Step 1. Find et passende ildfast fad, og placér fisken med lidt afstand i fadet.
Step 2. Hæld Butter Chicken-sauce over.
Step 3. Bag retten i ovnen ved 175 °C i 15-20 min, indtil fisken er bagt og saucen er varm.
Step 4. Anret med Løgismose skyr og frisk koriander og servér dampede ris eller en grov salat til.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Kærnemælksmarinerede chicken wings med forårsgrønt og rygeostdressing
Skal måltidet smage af frihed? Trods at kyllingevi...
Lammebrisler med ærtepuré og ristede kantareller
Kantareller har i mange år været danskernes foretrukne spisesvamp. Det er ikke uden grund. Først og ...
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...