27/8/2017
|
Løgismose i Netto
Chilismør
Med det gode økologiske smør fra Løgismose som basis, er det let selv at lave nogle velsmagende varianter som passer til en hver lejlighed. En krydret smør, er et perfekt pift til en lang række retter, salte som søde. Brug smørret til f.eks. steaks, stegt og dampet fisk, pasta, vafler, risengrød eller direkte på brødet.
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose smør
- 3 stk sushi tang
- 1 tsk ristet sort sesam
- ½ tsk washabi paste
- Lidt riseddike
Sådan gør du
Step 1.
Læg et stykke husholdningsfilm på bordet og placer sushi tangen oven på og pensl den med lidt riseddike.
Step 2.
Vend den piskede smør med sesam og washabi paste og smør den ud på 1/3 af tangen. Rul herefter tangen sammen om smørret ved hjælp af husholdningsfilmen.
Step 3.
Lad filmen sidde på mens smørret får lov at sætte sig på køl.
Step 4.
Prøv den f. eks. til bagte fiskeretter, stegt skaldyr, ovnstegt fjerkræ eller risretter.
Tip
Pisk smørret luftig inden ingredienserne vendes i. Lad smørret få lidt temperatur og brug en håndmixer til at piske, så går det hurtigt.
Andre forslag
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...